Hi

Bij een Hi telefoon abonnement, Sim Only Internet abonnement of prepaid simkaart zal je simkaart blokkeren nadat je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd.

Dit doen ze zodat mensen die niets te zoeken hebben in je telefoon niet zomaar kunnen bellen als je je telefoon of simkaart bent kwijtgeraakt of het toestel bijvoorbeeld gestolen is.

Is je Hi simkaart geblokkeerd en vraagt het toestel nu om een pukcode? dan is het deblokkeren niet zo moeilijk en zullen wij je helpen dit gratis en kosteloos zelf te doen.

Hi geeft veel om zijn klanten en bied je daarom de mogelijkheid gratis een nieuwe pukcode aan te vragen via de website.

Hi Abonnement / Sim-Only

Via MijnHi kun je makkelijk en gratis je nieuwe pukcode opvragen. Je moet wel eerst een account aanmaken op MijnHi. Kun je dit om een of andere reden niet dan kun je het beste even contact opnemen met de klantendienst van Hi. Die helpen je graag verder je simkaart te deblokkeren.

Mocht de IMEI nummer benodigd zijn dan kun je deze opvragen op je telefoon door te bellen naar *#06, je krijgt ne een sms met je IMEI nummer. Je kunt het IMEI nr ook in je telefoon vinden of onder de accu van je telefoon.

Hi Prepaid
Als je een Hi Prepaid gebruiker bent en je simkaart geblokkeerd is kun je het beste even contact opnemen met de Hi klantendienst.

Nadat je de nieuwe pukcode hebt ingegeven kun je het toestel weer normaal gebruiken.

Mocht er een Hi winkel in de buurt zijn dan is het ook mogelijk om daar even langs te gaan met je telefoon en simkaart. Zij kunnen je ook helpen aan een nieuwe pukcode.

4 gedachten over “Hi”

  1. beste mensen

    ben mijn buurman van 81 jaar aan het helpen, nu mijn vraag hoe kom ik er achter welke provider hij op zijn prepaid telefoon heeft, hij is zijn puk kwijt, dus U begrijpt mijn probleem ik kom niet in de telefoon om te kijken welke hij heeft, en ik kom niet bij simkaartje. telefoon kan je niet openen

    Beantwoorden

Plaats een reactie