Vroeger gebruikten mobiele telefoons normale simkaarten. Deze waren destijds net zo groot als een pinpas of creditcard en pasten makkelijk in een mobiele telefoon.

Momenteel zijn mobiele telefoons een stuk kleiner waardoor de traditionele simkaart er niet meer inpast en zijn we overgestapt naar een mini simkaart. Echter zijn er momenteel nieuwere mobiele telefoons op die markt die ook niet meer samenwerken met de mini simkaart maar waar alleen een micro simkaart in kan.

Als je met je huidige normale simkaart of mini simkaart gebruik wilt maken van bijvoorbeeld de iPhone 4 dan gaat dat helaas niets worden tenzij je bij je provider een nieuwe simkaart aanvraagt. Het is mogelijk dat je provider hier kosten voor in rekening brengt. Zelfs dat terzijde, betekent een nieuwe simkaart dus opnieuw al je contacten en andere gegevens ingeven in je simkaart. Je contacten staan namelijk op je simkaart!

Om je simkaart te knippen kun je het beste een micro sim template gebruiken omdat het knippen dan veel makkelijker gaat.

De slimme mobiele beller knipt zelf zijn mini simkaart naar een micro simkaart. Dat is niet zo moeilijk en iedereen kan met een duidelijk beschrijving en sjabloon een simkaart knippen.

Op microsimknippen.nl staat hoe je dit makkelijk zelf kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *