Gratis je Pukcode Opvragen

Het is erg lastig als je je pukcode kwijt bent geraakt of gewoon vergeten bent. Daarom kunt u via onze website snel gratis een nieuwe pukcode opvragen bij uw provider.

prepaid

Niet iedereen vind het fijn om vast te zitten aan een abonnement en kiest daarom voor een prepaid simkaart. Bij een prepaid simkaart hoef je maandelijks niets te betalen aan de provider en koop je zodra je geen beltegoed meer hebt gewoon weer tegoed erbij.

Mensen die niet veel bellen kiezen vaak voor een prepaid simkaart. Vaak nemen mensen deze prepaid simkaarten ook voor hun kinderen. Hierdoor kunnen ze niet meer besteden dan er aan beltegoed aanwezig is op de simkaart.

Prepaid simkaarten worden vaak gratis weggegeven.

goedkoop internationaal bellen

Er zijn ook aanbieders van prepaid simkaarten waarbij je voor een erg laag bedrag naar het buitenland kunt bellen. In dit segment zijn deze prepaid simkaarten ook erg populair. Mensen kopen er dan een prepaid simkaart bij en kopen hier alleen tegoed voor als ze weer willen bellen naar hun vrienden of familie in het buitenland.

 

prepaid simkaart pukcode

Ook bij deze prepaid simkaarten wordt er om een pukcode gevraagd nadat drie keer het verkeerde pincode is ingegeven. Zodra je een prepaid simkaart krijgt dan staat er op de omhulsel van je simkaart het pukcode. Mocht je deze kwijt zijn dan kun je via onze website ook je pukcode voor een prepaid simkaart aanvragen.

 

Vergelijk de goedkoopste sim-only abonnementen en bespaar een hoop euro’s per maand!