Gratis je Pukcode Opvragen

Het is erg lastig als je je pukcode kwijt bent geraakt of gewoon vergeten bent. Daarom kunt u via onze website snel gratis een nieuwe pukcode opvragen bij uw provider.

wat is sim-only

Wat is sim only? en waar komt dit ineens vandaan? Het was al erg moeilijk om de populariteit van de mobiele telefoons bij te houden en dan hebben we ineens ook nog een sim only internet abonnement naast een prepaid abonnement / simkaart en de traditionele telefoon abonnement.

Een sim only abonnement is een normale abonnement voor je mobiele telefoon waarbij je bij het afsluiten niet een nieuwe mobiele telefoon kiest. Je hebt dus al een mobiele telefoon die verder nog helemaal in orde is en perfect werkt en hebt de keuze gezet die gewoon nog een aantal jaren te gaan gebruiken.

In dit geval kun je dus kiezen voor een sim only abonnement omdat je al een goede mobiele telefoon in gebruik hebt.

Dit is een erg slimme keuze omdat mobiele telefoons tegenwoordig erg duur zijn en je tegenwoordig minimaal een tweejarig abonnement moet afsluiten om er maar voor in aanmerking te komen. Hiernaast moet je vaak nog extra bijbetalen waardoor je in totaal duizenden euro’s kwijt bent aan een mobiele telefoon die je over twee jaar toch weer gaat vervangen omdat er dan weer nieuwe mobieltjes en gadgets uit zijn.

Bij een sim only abonnement krijg je alleen een abonnement waarmee je kunt bellen en sms’en echter kost dit abonnement veel minder per maand omdat je niets extra’s hoeft te betalen voor een mobiele telefoon. Providers vragen namelijk gewoon een extra bedrag per maand voor de financiering van de mobiele telefoon die je erbij kiest.

Een sim only abonnement is net als een normale abonnement ook gewoon uit te breiden met bijvoorbeeld extra belminuten, sms pakketten of internetbundels. Zo kun je vaak voor nog geen 5 euro per maand lekker voordelig kunt internetten en whatsappen op je mobiele telefoon.

Bezoek wat is sim only voor meer informatie over sim only abonnementen en prijs vergelijkingen.

 

Vergelijk de goedkoopste sim-only abonnementen en bespaar een hoop euro’s per maand!